sâmbătă, 16 februarie 2008

C-asa-i in tenis


Sunt persoane cu care nu gasesti nici un subiect de discutie, persoane cu care vorbesti banalitati si sunt persoane cu care joci tenis...si fiecare discutie devine o disputa. Replici dupa replici...un joc al orgoliului...pasezi mingea de la unul la altul...nu mai conteaza cine castiga.
Jucatorii de tenis sunt cei carora le place sa provoace si sa accepte provocari. Le place sa castige, insa lupta trebuie sa fie stransa si adversarul pe masura. Este un joc al cuvintelor, unde singura regula este sa ridici itotdeauna mingea la fileu. Porneste de la o discutie banala pentru ca apoi sa se ajunga la un meci al orgoliilor. Si totusi cand se termina? Exista un castigator?

2 comentarii:

Adelaida spunea...

Cand incepe de la o discutie banala e chiar distractiv... dar daca subiectul in dicutie e unul serios, e cam trist cand iti dai seama k l-ai camuflat intr-un "joc" sau mai bine zis intr-o "joaca".

De terminat se termina cand unul dintre jucatori renunta sau cand isi dau seama amandoi ca deja au iesit de pe terenul de tenis si au nimerit in sala de atletism, unde alearga amandoi dupa argumente si replici cat ma bune. Unii participa la proba de viteza, cautand sa te convinga imediat ca ei au dreptate, iar altii prefera proba de rezistenta, asteptand ca tu sa obosesti.

Castigatori sunt amandoi, zic eu.

Mermaid spunea...

Proba de viteza sau proba de rezistenta :))) Nici eu nu puteam sa o zic mai bine. O prefer pe cea de rezistenta.