marți, 10 iulie 2007

Good girls vs bad girls

O iesire banala intre doua prietene. Una sta jos si bea o bere, cealalta danseaza de una singura pentru ca are chef. Si atat. Dar nu, totul se interpreteaza... De ce bea tipa care sta jos bere? Se plictiseste? De ce nu danseaza? Vrea sa agate? Dar tipa care danseaza de una singura? Ia uite cum se misca... hmm... are chef de show... vrea sa agate? [de remarcat ca in ultimul caz se pun muult mai putine intrebari(!)] Si iata cum o iesire intre fete se rezuma in imaginatia multora la o iesire cu un scop foarte bine stabilit.
Care credeti ca este fata cea buna si fata cea rea? Pentru ca este clar ca trebuie sa existe un personaj pozitiv si altul negativ. Scorpia este evident tipa care danseaza si care din cand in cand trage priviri urate tipului care a venit cu sperante incercand sa-i agate prietena care isi savura berea. De ce este ea scorpie? Pentru ca pare indisponbila, in dansul ei nu mai este loc de un baiat langa ea, se simte bine, traieste muzica, daca apare un intrus ii poate intoarce imediat spatele si gata. Tipa linistita de la masa pare muuult mai disponibila, mai vulnerabila deoarece sta singurica si plictisita.
Asa e sau nu? Asta e parerea generala? Sunt multe alte interpretari ale acestei situatii banale dar aceasta este cea mai raspandita.
Voi lasa subiectul neterminat, deoarece mai am destule de spus despre asta.
Astept cu interes orice parere...

5 comentarii:

Anonim spunea...

pai domnisoara draga dak tipa care danseaza se simte bine pp k nu mai are timp sa se gandeasca la ce isi imagineaza ceilalti.eu cred k danseaza k sa atraga atentia si atat nu k ar vrea sa se combine sau chestii de genul.si nu e frumos sa o lasi pe fata la masa sa bea de una singura.
P.S. fac pariu k cea care dansa esty tu :)))

Anonim spunea...

tipa buna = cea care sta jos
tipa rea = cea care danseaza

dar cum totul e relativ si povestea asta are un raspuns/o interpretare relativ(a)... conteaza unghiul, distanta, lungimea, etc... :P

mie imi place sa dansez... cateodata

Mermaid spunea...

Am ramas placut impresionata sa observ ca fiecare vede altfel situatia data. Ceea ce e foarte ok, nu exista doar doua variante, fiecare interpreteaza in felul sau. Pana la urma concluzia este ca nimeni nu sta pe moment sa se gandeasca prea mult la asta... se traieste momentul si atat :)

Anonim spunea...

Asteptam cu interes partea a II-a

Paul spunea...

nu cred ca exista personaj pozitiv si negativ, exista doar persoana extrovertita si persoana introvertita, dar asta doar in linii mari. depinde foarte mult si de circumstante. de exemplu domnisoara care danseaza se poate legana pe ritmul unui blues ceea ce o face accesibila sau poate da din cap f agitat pe ritm de rock, ceea ce nu o face prea accesibila ( doar dak nu-ti place cate un cap in gura din cand in cand)